A futárszolgálattal történő kézbesítés biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá partnerünk garantálja, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz.

A megrendelt árut a PaleolitBazár szerződéses partnere, a 24h futár szállítja el az otthonodba, mely a csomag kiküldését követő munkanapon, munkaidőben ér oda. Ajánlott olyan címet megadni szállítási címként, ahol a futár napközben át tudja adni a csomagot Neked. Megrendeléskor a "További információk" rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet (mint például: "X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 1. emelet 130-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt" stb.). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Te pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Kérjük a regisztrációkor add meg a (mobil)telefonszámod, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon egyeztetni Veled az átvételről.

Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre egyeztetett időpontban fogod megkapni. A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés 8.00 óráig beérkezik és a termék(ek) raktáron van(nak). A várható szállítási idő 2-3 munkanap. Kivéve ha:

  • az adott terméknél más szállítási idő van feltüntetve,
  • kereskedelmi partnereink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését,
  • az adott termék(ek) hiánycikk(ek),
  • baleset, előre nem látható közlekedési akadályok esetén.

Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt meghaladja a kiszállítás időpontja, erről feltétlenül tájékoztatunk és természetesen a türelmedet megháláljuk. A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérünk, hogy a telefonszámod minden esetben add meg! Telefonszám és elektronikus levelezési cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

A dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztalsz a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetess fel jegyzőkönyvet, és ne vedd át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalsz, kérjük haladéktalanul lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítést kísérelünk meg. A Te hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei azonban minden esetben Téged terhelnek.

Megrendelés leadásakor vedd figyelembe, hogy egy csomag súlya nem haladhatja meg a bruttó 40 kg-ot! Ez azt jelenti, hogy a csomagolóanyag és a termékek eredeti csomagolása (pl. olajaknál az üveg) is növeli a csomag súlyát, viszont a boltban található finomságok nettó súlyukkal szerepelnek. Tehát pl. egy 25 dkg-os szotyola csomagolása plusz 5-10 grammot nyomhat, de pld. egy üveg lekvár súlya akár a duplája is lehet emiatt.Az áruház figyelmeztetést küld abban az esetben, ha a súlyhatárt túllépte a megrendelésed. Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot velünk, és segíteni fogunk!

24h futár. elérhetőségei:
Internet:  http://24hfutar.hu/
E-mail: 24hfutar@24hfutar.hu
Telefonszám: +36202242424

A csomagküldés díja:

40 kg súlyhatárig Magyarország egész területén csomagonként:

1500 Ft utánvéttel bruttó 

A csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.